Türkiye (Son Dakika) Kuruyemişçiye giderken cüzdanını çaldırdı

Kuruyemişçiye giderken cüzdanını çaldırdı

Paylaş
Kuruyemişçiye giderken cüzdanını çaldırdı

Batman’da alışveriş yapmak için kuruyemişçiye giren yaşlı kadının cüzdanı kaşla göz arasında çalındı. Hırsızlığı yapan iki kadın ve yanlarındaki kız çocuğu kameralara yakalandı.

Batman Çarşı Mahallesi’nde 24 Eylül günü, yanlarında 12-13 yaşlarında bir kız çocuğu da bulunan 2 kadın, yolda yürüyen yaşlı bir kadını gözlerine kestirdi. Kadınlardan biri etrafı kollarken, diğer kadın ise kız çocuğuyla birlikte, yaşlı kadına kuruyemişçi dükkanına gireceği sırada çarpmış gibi yapıp, kaşla göz arasında cüzdanını çaldı. Şahıslar, daha sonra ise, hızla olay yerinden uzaklaştı. Kadının cüzdanında 4 bin TL’nin olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

ÖNCE BİZDEN ŞÜPHELENDİLER

İş yeri sahibi Ümit Şahin, yaşlı kadının alışveriş yapmak için dükkanına geldiğini belirterek, "Birkaç ürün aldı. Yanında yeğeni vardı. Ödemeyi yeğeni yaptı. İki dakika arayla bir daha telaşlı şekilde geldiler. Kendi cüzdanlarının kayıp olduğunu söylediler. Hatta önce bizden şüphelendiler. Kamera kayıtlarının olduğunu söyleyerek içeri geçip kayıtları kontrol ettik. Burada alışveriş yaparken karşı taraftan 2 kadın ve bir çocuk kendisine yanaşıp parayı alıp kuruyemişlere bakar gibi yapıyor ve oradan uzaklaşıyorlar. Bizim çalmadığımızı anlayınca yaşlı teyze mahcup olup özür diledi. Hemen polise haber verdik. Kadın Antalya’dan buraya misafir olarak gelmiş ve 4 bin lirayı çaldılar. Bu duruma üzüldük. Yardımcı olmak için her şeyi yaptık" dedi. İHA

Haberin Devamı