Kuşadası Kuşadası'nda filarmoni orkestrasından müzik ziyafeti

Kuşadası'nda filarmoni orkestrasından müzik ziyafeti

Paylaş
Kuşadası'nda filarmoni orkestrasından müzik ziyafeti

Kuşadası'nda filarmoni orkestrasından müzik ziyafeti

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin iş birliğinde düzenlenen etkinlikte Hamdi Akatay Filarmoni Orkestrası vatandaşlarla buluştu. Konser, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin iş birliğinde Karaova Mahallesi sahilinde Hamdi Akatay Filarmoni Orkestrası konseri düzenlendi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, geçen yıl mahalle ziyareti sırasında vatandaşlara verdiği müzikli eğlence sözünü düzenlenen konserle tuttu. Kuşadası Belediye Başkan Vekili Volkan Alkış ile Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'ın da katıldığı konserde, Hamdi Akatay'ın şefliğini yaptığı filarmoni orkestrası söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla mahalle sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde farklı halk dansları gruplarının da yer aldı. Hamdi Akatay ve orkestrasının performansı vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

SİTE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR

Kuşadası Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, "Sizlere verdiğimiz sözü yerine getirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bu akşam bizlere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatan Hamdi Akatay ve orkestrasına çok teşekkür ediyoruz" dedi. ZİTUR Sitesi Başkanı Tülin Ünsalan, Kuşar Sitesi Başkanı Ferdal Yıldız ve Egelanya Sitesi 2'nci Başkanı Ahmet Kamuran Güler, düzenlenen konser için belediye başkanlarına teşekkür etti. Bayram tatili nedeniyle yaşanan yoğunluktan kaynaklı atık su hattında oluşan patlağın belediye ekipleri tarafından kısa sürede onarıldığını da hatırlatan Ahmet Kamuran Güler, "Belediye başkanlarımız yaşadığımız her zorlukta yanımızda oldular" diye konuştu.


KUŞADASI (AYDIN), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı