Kuşadası Kuşadası'nda hizmet odaklı belediyecilik

Kuşadası'nda hizmet odaklı belediyecilik

Paylaş
Kuşadası'nda hizmet odaklı belediyecilik

Kuşadası'nda hizmet odaklı belediyecilik

KUŞADASI Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, yaz aylarında nüfus yoğunluğunun arttığı bölgeleri ziyaret ederek incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Son olarak Karaova Mahallesi'nde bulunan 6 sitenin yöneticileriyle bir araya gelen Turan'a, Güverinmasa gezici ekibi de eşlik etti.
Kuşadası'nda yaz mevsiminin başlaması ve kademeli normalleşme sürecinin 3'üncü etabına geçilmesiyle birlikte nüfus 1 milyon kişiye yaklaştı. Kuşadası Belediyesi nüfus artışı yaşanan bölgelerde denetimlerini sıklaştırdı. Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ise Kadınlar Denizi ile Güzelçamlı Mahalleleri arasındaki yazlık konutların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Son olarak Karaova Mahallesi'nde bulunan Neşem, Öz Neşem, Nur, Alişah, Alaçatı ve Rüyam sitelerinin yöneticileriyle bir araya gelen Turan, yaşanan sıkıntılarla ilgili birinci ağızdan bilgi aldı. Ziyaretlerinde Turan'a eşlik eden Güvercin Masa gezici ekibi ise bölge sakinlerinden gelen taleplerle ilgili başvuru formu oluşturdu. İstekler, anında ilgili birim müdürlüklerine iletilerek çözüm yolları arandı.
Site başkanlarına kent genelinde yürüttükleri alt ve üst yapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, "Yaşanan her türlü aksaklıkta bizlere ulaşabilirsiniz. Güvercin Masa birimimiz 7/24 görevde. Arkadaşlarımız talep ve önerilerinizi anında ilgili birimlere iletiyorlar. Bizim asli görevimiz vatandaşa hizmet etmek" dedi.

KUŞADASI (Aydın), DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı