Gündem Küskün eşe ilanlı çağrı

Küskün eşe ilanlı çağrı

Paylaş
Küskün eşe ilanlı çağrı

Samsun'da 26 yaşındaki Ömer Ali Zozik, tartıştığı eşinin evi terk etmesi üzerine yerel bir gazeteye yarım sayfa ilan vererek özür diledi

İlkadım İlçesi'nde oturan ve ev tekstil işiyle uğraşan Ömer Ali Zozik, 3 yıl önce evlendiği 24 yaşındaki Behiye Zozik ile ailevi nedenlerden dolayı tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Behiye Zozik, 1.5 yaşındaki kızları İpek'i de yanına alarak evi terk edip, ailesinin yanına gitti. Ömer Ali Zozik, eşini eve dönmeye ikna edemeyince, yerel yayımlanan Haber Gazetesi'ne yarım sayfa ilan verdi.

Ömer Ali Zozik, eşi, kızı ve kendi fotoğrafının da yer aldığı ilana, "Özür dilerim... Beni affet birtanem... Seni incitip üzdüğüm için çok özür dilerim... Eşin Ömer" diye yazdırdı.

Gazete ilanıyla eşinin eve dönmesini isteyen Ömer Ali Zozik, "Aile içinde kırgınlıklar oluyor. Biz de böyle bir kırgınlık yaşadık. Onu çok üzdüm. Eve dönmesi için çok uğraştım ama etkili olmadı.

Ben de gazeteye böyle bir ilan verdim. Onu çok seviyorum. Dünyalara değişmem. O dünyanın en merhametli insanıdır" diye konuştu.

Eşinin gazete ilanına görüp görmediğini bilmediğini söyleyen Zozik, "Umarım görür ve eve geri döner" dedi.

Murat SANDIKÇI/SAMSUN (DHA)