Magazin Kuşum Aydın ve Hakan Yıldırım Antalya'da tatilde!

Kuşum Aydın ve Hakan Yıldırım Antalya'da tatilde!

Paylaş
Kuşum Aydın ve Hakan Yıldırım Antalya'da tatilde!

Kuşum Aydın ve Hakan Yıldırım Antalya'da tatilde!

HUBAN AYŞEM

Haberin Devamı

HAKAN’I, KUŞUM YETİŞTİRMİŞ

Uluslararası yıldızımız modacı Hakan Yıldırım’ın 1985-1990 arasında Maga Deri’de Kuşum Aydın’ın asistanı olduğunu bu köşede yazmıştım. Daha sonra tasarımcılıktan şarkıcılığa geçen Kuşum, Tunceli Çemişgezekli Hakan Yıldırım’ın mesleğe giriş günü için özetle şöyle demişti:

“Gazete ilanıyla gelmişti. 20 yaşında falandı. Bildiğin apaçiydi ayol. Hafif de varoş...” Hakan’ın Kuş’lu yıllarına ilişkin bilgilere okuyucularım bayıldılar. Bana da haberin devamını getirmek düştü…

KILLI BACAK VE TEK KAŞ MODASI!

Yandaki müthiş fotoğraf Hakan Yıldırım’ın Kuşum Aydın’ın asistanı olduğu 1989 yılının yazında Antalya’da dönemin ünlü gece kulübü 29’da çekilmiş. Aralarında iş dışında da özel bir samimiyet oluşan Kuşum ve asistanı yumuşak yumuşak tatildeler.

Haberin Devamı

Asistan Hakan’ın mini şortu, kemeri, puantiye gömleği gelecekte iyi bir modacı olacağının en sağlam işareti! Duruşu ayrıca bir estetik harikası. Sırtını hocası Kuşum’a dayamış! Demek ki o yıllarda tek kaş ve kıllı bacak modaymış.

Elinde güller olansa Kuşum ile asistanı Hakan Yıldırım’ı evinde misafir eden hanım. Ben Hakan’ın yerinde olsam bu fotoğrafı daha çekildiği gün yakardım!