Yaşam Kusursuz bebek banyosu böyle yaptırılır!

Kusursuz bebek banyosu böyle yaptırılır!

Paylaş
Kusursuz bebek banyosu böyle yaptırılır!

Paris'te bir klinikteki hemşirenin özel teknikler kullanarak nasıl bebek yıkadıklarını çektiği videoyu milyonlar izledi. İşte doğru banyo yaptırma teknikleri

Anneler bilirler, bebek banyosu özen gerektiren bir iştir. Birçok yeni anne bebeğe zarar vermekten korkar ama rahatlatıcı bir banyo için de ellerinden geleni yaparlar.

Paris’te bir klinikte görev yapan hemşire Sonia Rochel, özel teknikler kullanarak bebekleri nasıl yıkadığını gösteren bir video yayınladı. Video kısa sürede 25 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Videoda görüldüğü üzere hemşire Sonia bebekleri geniş bir lavaboda hem suyun içinde tutuyor, hem de akan suyun altında yıkıyor. Yüz üstü pozisyonda bebeği sudan çıkardıktan sonra nazikçe havlunun üzerine alıyor ve nazik bir bebek masajının ardından bebeklerin mışıl mışıl uyuduğu görülüyor.

Uzun yıllar bu işi yapmış olmanın verdiği tecrübe ve güvenle tekniğini geliştirmiş olan hemşirenin yöntemleri annelere ilham olacak türden. Ancak siz bu kadar tecrübeli ve bilgili değilseniz, bebeğinizi tehlikeye atmamak için bebek banyosu sırasında bu teknikleri uygulamak için bir uzmandan yardım istemelisiniz.

İşte o video:

Haberin Devamı