Türkiye (Son Dakika) Kütahya'da akılalmaz olay! Öğrencisini dersten çıkarıp taciz etti

Kütahya'da akılalmaz olay! Öğrencisini dersten çıkarıp taciz etti

Paylaş
Kütahya'da akılalmaz olay! Öğrencisini dersten çıkarıp taciz etti

Kütahya’da 6'ncı sınıfta okuyan 2 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen öğretmen gözaltına alındı

Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Ortaokulu’nda iddialara göre Sosyal Bilgiler öğretmeni, öğretmenler odasında kimsenin olmadığı sırada odaya tenis raketi almaya gelen kız öğrenciye elle sarkıntılıkta bulundu.

Kız öğrenci, öğretmenin elini ısırıp odadan kaçtı. Öğretmen daha sonra olayı kimseye anlatmaması için kıza tehditte bulundu.

CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ


Yine iddialara göre öğretmen, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi sırasında sınıfa girerek bu sefer başka bir kız öğrenciyi dışarı çıkardı ve kızlar tuvaletine götürdü. Kız, kendisine cinsel organını gösteren öğretmene tekme atıp tuvaletten kaçtı ve müdürün yanına giderek olayı anlattı.

GÖZALTINA ALINDILAR


Okul müdürünün durumu polise bildirmesini ardından öğretmen ile öğrencilerin ders sırasında sınftan çıkarılmasına izin veren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni gözaltına alındı. Din Kültürü öğretmeni polise ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.


ADLİYEYE SEVK EDİLDİ


Ortaokul birinci sınıf öğrencilerinin aileleri, cinsel istismarda bulunmakla suçlanan adamdan şikayetçi oldu. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı