Spor Kuyt: Feyenoord'a dönmeyi her zaman hayal ediyorum

Kuyt: Feyenoord'a dönmeyi her zaman hayal ediyorum

Paylaş
Kuyt: Feyenoord'a dönmeyi her zaman hayal ediyorum

Dirk Kuyt, Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekibi eski kulübü Feyenoord'a dönmeyi her zaman hayal ettiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekibi eski kulübü Feyenoord’a dönmeyi her zaman hayal ettiğini söyledi.

Hollanda’nın TV West televizyon kanalına açıklama yapan Kuyt, Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda önemli maçları olduğunu hatırlatarak, bu yüzden menajeriyle geleceği konusunda görüşmek için zaman bulamadığını kaydetti.

Ne istediğini bildiğine işaret eden Kuyt, "Her zaman Feyenoord’a dönmeyi hayal ettim. Şimdi bu olasılık var. Ne istediğimi biliyorum. Fenerbahçe’de çok iyi zaman geçirdim, kulüp benim İstanbul’da oynamamı istiyor" ifadelerini kullandı.

Hollanda’da doğduğu şehre yakın Noordwijk kentinde ev satın aldığını anlatan Kuyt, ülkesine dönmesi halinde çocuklarının da futbol hayatına başladığı Quick Boys Kulübü’nde oynayacağını kaydetti.
Feyenoord Kulübü’nün, şubat ayında Kuyt’a bir yıllık sözleşme teklif ettiği belirtilmişti.

2003-2006 yıllarında üç sezon Feyenoord forması giyen Kuyt, farklı dönemlerde yaptığı açıklamalarda, eski takımına dönmek istediği yönünde mesajlar vermişti.
Geçen sene Hollanda A Milli Futbol Takımı formasına veda eden Kuyt, Fenerbahçe’ye 2012 yılında İngiliz ekibi Liverpool’dan transfer olmuştu.

AA

Haberin Devamı