Türkiye (Son Dakika) Kuyumcuda yaşanan dehşet güvenlik kamerasında

Kuyumcuda yaşanan dehşet güvenlik kamerasında

Paylaş
Kuyumcuda yaşanan dehşet güvenlik kamerasında

İzmir'in Bornava ilçesinde tabanca almak için bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanıştığı Engin Yılmaz'ı çıkan tartışma sonucu öldüren, olaydan bir gün sonra da Buca ilçesinde soygun için girdiği kuyumcu dükkanında Belkiya Sertoğlu'nu çekiçle darp ederek ağır yaralayan S.D. yakalandı

Şüphelinin tabancayı kuyumcu soygununda kullanmak için aldığı, ancak sonra kullanmaktan vazgeçtiği belirtildi. Kuyumcu dükkanında yaşanan dehşet dakikaları güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Boş bir arazide geçen 9 Haziran’da hareketsiz halde yatan kişiyi görenler polise haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemede ölen kişinin torna atölyesinde çalışan 26 yaşındaki Engin Yılmaz olduğu belirlendi. Yılmaz’ın yakın çevresini mercek altına alan polis, genç adamın sosyal paylaşım hesabından son olarak kendisinden tabanca almak isteyen S.D. ile mesajlaştığını saptadı. Daha önce de poliste dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan S.D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KUYUMCUDA SOYGUN GİRİŞİMİ

Yılmaz’ın öldürülmesinden bir gün sonra bir kuyumcu dükkanında soygun girişimi yaşandı. İşyerine giren şüpheli, kuyumcu Belkiya Sertoğlu’na gazeteye sarılı çekiçle saldırdı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralanıp yere yığılan Sertoğlu, acı içinde kıvranırken, bir kadın kapıdan girince, paniğe kapılan şüpheli koşarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri Sertoğlu’nu ambulansla hastaneye kaldırdı.

Haberin Devamı

AYNI KİŞİ ÇIKTI

Dehşet anları işyerindeki güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntüleri inceleyen polis, olaya karışan kişinin S.D. olduğunu belirledi. Ayrıca işyerinde yapılan incelemelerde S.D.’nin parmak izine rastlandı.

Şüphelinin bulunabileceği adreslere operasyon düzenleyen polis dün öğle saatlerinde S.D.’yi yakaladı. Emniyette sorgulanan S.D.’nin, tabancayı kuyumcu soygununda kullanmak için aldığı, ancak kuyumcunun polis merkezinin yakınında olması ve ses çıkartacağını düşündüğü için dükkana çekiçle gittiği öne sürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.D. tutuklandı.