Türkiye (Son Dakika) Kuzenlerin talihsizliği

Kuzenlerin talihsizliği

Paylaş
Kuzenlerin talihsizliği

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki Ümit Deniz'e kamyon çarptı. Yerde kanlar içerisinde yatan kuzenine yardım etmek için yanına gitmeye çalışan 15 yaşındaki Hasret Salman da, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı

Kaza, saat 19.30 sıralarında D-400 Karayolu’nda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Ümit Deniz’e plakası alınamayan cam yüklü bir kamyon çarptı. Kamyon olay yerinden kaçarken, karşı şeride savrulan Ümit’in yanına koşmak isteyen kuzeni 15 yaşındaki Hasret Salman’a ise bir otomobil çarparak kaçtı.

Haberin Devamı

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ümit Deniz’in hayatını kaybettiğini belirlerken, Hasret Salman yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Salman, hayati tehlikesinin olması nedeniyle Adana TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

İKİ SÜRÜCÜ DE ÇARPIP KAÇTI

Polis ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, kuzenlere çarparak kaçan kamyon ve otomobilin bulunması için çalışma başlattı.

Olayla ilgilli soruşturma sürüyor.

DHA