Türkiye (Son Dakika) 'Kuzum yok artık'

'Kuzum yok artık'

Paylaş
'Kuzum yok artık'

Antalya'da ailesiyle birlikte gittiği piknik alanında kaybolduktan sonra, cesedi yangın helikopterlerinin su alma havuzunda bulunan 2,5 yaşındaki Hüseyin Çal gözyaşları içerisinde toprağa verildi baba Osman Çal, "Canımın içi, kuzum yok artık' diyerek feryat etti

Dün merkeze bağlı Aşağıkaraman köyü yakınındaki Boynuzalanı mevkiine pikniğe giden Çal Ailesi’nin oğlu Hüseyin, çevrede oynarken bir anda kayboldu. Çocuklarını aramalarına rağmen bulamayan aile ve yakınları jandarmaya başvurdu. Bölgeye jandarmayla birlikte sağlık ekipleri de sevk edildi. 40 kişiden oluşan ekip ormanlık alanda geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer16660","16660","201404","16660-126574.jpg","1", "0","'Kuzum yok artık'");

Bu sırada minik Hüseyin’in, piknik alanının yakınında bulunan yangın söndürme helikopterlerinin su almak için kullandığı 60 tonluk havuza düştüğünden şüphelenildi. Çağrılan itfaiye ekibi 7 metre derinliğindeki havuzdaki suyu tahliye edince Hüseyin’in cesedi bulundu.

Oğulları Hüseyin’in cesedi havuzdan çıkarılırken Şerife ve Osman Çal çifti sinir krizleri geçirdi. Hüseyin Çal’ın cenazesi otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu morgundan bu sabah alındı.

EN AĞIR YÜK

Çocuk sahibi olmak için eşiyle birlikte 15 yıl çare arayan Osman Çal, 2,5 yaşındaki oğlu Hüseyin’in cenazesini araca kadar kucağında taşıdı.

Hüseyin’in anne babasının feryadı yakınlarını ağlatırken, baba Osman Çal, "Canımın içi, kuzum yok artık. Bir daha gelmeyecek, bir daha baba diyemeyecek" diyerek feryat etti.

Hüseyin Çal’ın cenazesi Fatih Mahallesi’nde bulunan Çamlık Camii’ndeki cenaze namazının ardından Çamlık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

DHA