Magazin Kylie'nin yeni aşkı

Kylie'nin yeni aşkı

Paylaş
Kylie'nin yeni aşkı

Uzun süredir yalnız olan Kylie Minogue'un, çapkın işadamı Andre Balazs ile yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor. Balazs'ın aşk defterinde birçok ünlü kadın var

Ünlü şarkıcı Kylie Minogue ile dünyanın birçok yerinde otelleri ve restoranları bulunan işadamı Andre Balazs, geçtiğimiz günlerde Valentino'nun bir etkinliğine birlikte katıldı. Objektiflere samimi pozlar veren ikili, daha sonra kol kola Balazs'ın sahibi olduğu Londra'nın popüler mekanı Chiltern Firehouse'a gitti.

Haberin Devamı

O geceden sonra İngiliz gazeteleri, 46 yaşındaki Minogue'un, sonunda aşkı Balazs'ta bulduğunu yazdı. Minogue, 2007 yılında yakışıklı aktör Olivier Martinez'in kendisini aldatması üzerine depresyona girmiş ve toparlanması yıllar almıştı.

OTELİNDE KONAKLIYOR

Minogue'un menajeri, Balazs ile ilişki iddiaları hakkında 'söylenecek bir şey olmadığını' belirtirken, güzel şarkıcının Balazs'ın New York'taki otellerinde düzenli olarak kaldığı belirtiliyor. Hollywood'un en tanınmış çapkınlarından biri olarak gösterilen Balazs'ın aşk defteri bir hayli kabarık. Bugüne kadar Renee Zellweger'den Sharon Stone'a, Cameron Diaz'dan Courtney Love ve Naomi Campbell'a kadar birçok ünlü kadınla ilişki yaşayan Balazs; Uma Thurman ile de evliliğin eşiğinden dönmüştü.

Haberin Devamı