Spor La Liga Başkanı’ndan Türkiye açıklaması

La Liga Başkanı’ndan Türkiye açıklaması

Paylaş
La Liga Başkanı’ndan Türkiye açıklaması

La Liga ile Kulüpler Birliği’nin Madrid’deki toplantısının ardından La Liga Başkanı Javier Tebas ile Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu

Kulüpler Birliği Vakfı, İspanya Futbol Ligi La Liga ile yapılan işbirliği anlaşması sonucunda La Liga yöneticileriyle Madrid'de bir araya geldi. LaLiga, Madrid’te bulunan genel merkezinde, Türkiye futbol kulüpleri başkanları ve yöneticilerine yönelik çalıştay düzenleyerek, LaLiga ile Kulüpler Birliği arasında geliştirilen işbirliğinin bir parçası olarak Spor Toto Süper lig temsilcilerini ağırladı.

Haberin Devamı

BARCELONA DA ORADAYDI

İki lig arasında imzalanmış anlaşma çerçevesinde yapılan çalıştayda ana konular “Pazarlama, Altyapı gelişimi ve Kulüp ve Organizasyon yapısı” oldu. Çalıştaya, LaLiga’nın yanı sıra günümüzün tempolu futbol dünyasına İspanyol kulüplerinin bakış açısını anlatmak amacıyla Real Valladolid CF ve FC Barcelona da katıldı.

"TÜRKİYE FUTBOLDAN BÜYÜK KEYİF ALIYOR"

LaLiga başkanı Javier Tebas, yapılan bu işbirliğinin LaLiga için önemine dikkat çekerek “Türkiye, özellikle futboldan en yüksek düzeyde keyif alan bir ülke olarak, La Liga için çok önemli bir iş ortağıdır. Bu çalıştayı düzenlemek ve global olarak futbol standartlarını geliştirmek amacıyla Türkiye Kulüpler Birliği ile birlikte çalışmak bizim için büyük bir zevktir. Bu organizasyonun LaLiga ile Kulüpler Birliği arasında ileride gerçekleştirilecek yeni iş birlikleri için güzel bir başlangıç olmasını umuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

"SÜPER LİG'İ DÜNYAYA YAYMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Beşiktaş J.K. Başkanı Fikret Orman şu açıklamalarda bulundu: “La Liga, İspanya Ligi’nin tüm dünyada pazarlanması, izlenmesi ve marka bilinirliğini en iyi yapan organizasyonlardan biri. Biz de Süper Ligimizi dünya pazarlarında takip edilen, izlenen bir lig haline getirmek için çalışıyoruz. Bu toplantılarımızın devamı gelecek ve önümüzdeki dönem birlikte güzel işbirliklerine imza atacağız”