Spor Lamine Diarra imzayı attı

Lamine Diarra imzayı attı

Paylaş
Lamine Diarra imzayı attı

Medical Park Antalyaspor, Senegalli forvet Lamine Diarra ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki imza töreninde, Diarra ile bu sezon altıncı transferlerini gerçekleştirmiş olduklarını söyledi.

Diarra’nın Sırbistan’ın Partizan takımında 4 yıl başarılı performans sergilediğini dile getiren Akıncıoğlu, 28 yaşındaki Senegalli forvet ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Sırbistan’da Partizan ile Kızılyıldız takımları arasında ezeli rekabet olduğunu, Diarra gelene kadar 12 yıl boyunca Partizan’ın rakibini yenemediğini anlatan Akıncıoğlu, "Diarra’dan sonraki 5 maçta ise Partizan kazanmış. Bu nedenle Sırbistan’da "Kara Yılan" lakabı vermişler. Gol yollarında bize büyük katkı sağlayacak" dedi.

"GOLCÜYÜM, GOL İÇİN GELDİM"

Partizan’daki performansını Antalyaspor’da da göstereceğini vurgulayan Diarra, Türkiye’de güçlü bir lig ve kaliteli takımlar olduğunu kaydetti.

Medical Park Antalyaspor’da 26 numaralı formayı giyeceğini belirten Diarra, "Antalyaspor’a hoca için geldim. Beşiktaş’ın ve milli takımın yıldız oyuncusuydu. Bu yüzden kolay anlaşacağız. Ben golcüyüm, gol için geldim" diye konuştu.

Haberin Devamı