Futbol Lazio - Galatasaray maçı öncesi Ciro Immobile sakatlandı
Paylaş
Lazio - Galatasaray maçı öncesi Ciro Immobile sakatlandı

Galatasaray bu hafta Avrupa Ligi'nde grup liderliği için Lazio ile kritik bir maça çıkacak. Beraberliği bile liderlik için yettiği maç öncesi Lazio için kötü, Galatasaray için iyi bir haber geldi.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi grubunda son maçta ki rakibi Lazio, Serie A 15. haftasında Sampdoria'nın konuğu oldu. Lazio, karşılaşmayı 3-1 kazarak 3 puanın sahibi oldu. Savic ve Ciro Immobile (2) golleyle kazanmayı başaran Lazio'da golcü oyuncu Immobile, 46. dakikada sakatlanarak yerini Vedat Muric'e bıraktı.

Haberin Devamı

Sky Italia haberine göre, Immobile, sağ dizinde artan ağrıları nedeniyle Sampdoria maçında oyundan alındı. Yarın detaylı kontrolden geçtikten sonra durumu netleşecek.

Maurizio Sarri "Immobile dizinde çok fazla ağrı hissetti. Umarız ki yalnızca çarpma etkisidir ve kısa sürede problemi çözülür." açıklamasında bulundu.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu altıncı haftasında Lazio ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 9 Aralık Perşembe günü TSİ 23.00'te ekranlara gelecek. Karşılaşma Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.