Spor Lefter Türkiye'ye getiriliyor

Lefter Türkiye'ye getiriliyor

Paylaş
Lefter Türkiye'ye getiriliyor

Fenerbahçe'nin "Ordinaryüs" lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis bu akşam saatlerinde Türkiye'ye getirilecek

Fenerbahçe Kulübü Müdürü Serkan Acar, Atina’nın "Evangelismos" Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları Kliniği’nde tedavi altında tutulan Küçükandonyadis ile görüştükten sonra, efsane futbolcunun İstanbul’a gün içinde götürülmesi yönünde hazırlıklar yapıldığını söyledi.

Küçükandonyadis’in doktorlarının hastanın ambulans uçakla Atina’dan alınmasının sakıncası olmadığını söylediklerini belirten Acar, "Hastanın durumu iyi. Şu anda kendisiyle sohbet ediyoruz. İstanbul’a hareketimiz muhtemelen 18.00-18.30 sularında olur" dedi.

Öte yandan, Küçükandonyadis’in sağlığına ilişkin değerlendirmede bulunan doktorlar, "Hastanın geçtiğimiz günlerde inişli çıkışlı olan sağlık durumunun düne nazaran daha iyi olduğunu" belirttiler.

ÖZAYDINLI: SAĞLIĞI İYİ, TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR


Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, FBTV’nin canlı yayınına telefonla bağlanarak Küçükandonyadis’in son durumu hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın isteği üzerine Küçükandonyadis’i yakından görmek için kulüp müdürü Serkan Acar ile birlikte Atina’ya gittiklerini belirten Murat Özaydınlı, "Kendisinin şuuru yerinde. Bizi görünce çok mutlu oldu.

Eşi ve kızı da yanında, sağlığı iyi. Kendisine Fenerbahçe forması getirdik. Çok duygulandı, duygusal anlar yaşandı. Kendisi de bir an önce Türkiye’ye dönmek istiyor" diye konuştu.

Lefter Küçükandonyadis’i Türkiye’ye getirmek için gerekli işlemlerin ve kontrollerin yapıldığını belirten Özaydınlı, "Ambulans uçak yetiştirebilirsek, bugün akşam saatlerinde Küçükandonyanis’i Türkiye’ye getireceğiz" dedi.

Haberin Devamı