Yaşam Lego Kendi Minecraft'ını Yaptı!

Lego Kendi Minecraft'ını Yaptı!

Paylaş
Lego Kendi Minecraft'ını Yaptı!

En sonunda The LEGO Group, Warner Bros ve TT Games'in aklı başına geldi.

Minecraft’a rakip olması için tasarlanan LEGO World, resmen Steam’de Erken Erişim’e açılmış durumda. Bu oyunun kâğıt üzerinde duran hâliyle ilgili aklınıza ne geliyorsa LEGO Worlds harfiyen o LEGO tuğlalarını alıyor ve söz verdiği şekilde diziyor.

Haberin Devamı

Ayrıca bu Legoları; yıkıyoruz, şekil yapıyoruz, hayal gücümüzü terletiyoruz. Tuğlaları tek tek de koyabiliriz genel bir şekillendirme tuşu vasıtasıyla dağlar tepeler de inşa edebilirsiniz.

Haliyle gerçek LEGO setleriyle de LEGO’nun başarılı mini-figür serisiyle de bağlantı kurmuşlar. Skylanders ve Disney Infinity tarzı gibi.

Gerçek hayatta satın aldığınız setleri ve figürleri istediğiniz yere aktarabileceksiniz. Büyük ihtimalle araya lisans problemleri girdiği için markalı setleri; “Star Wars seti, Batman seti vb.” görmeyi ilk aşamada beklemeyin, TT Games kendi de demiş zaten.

Lego Kendi Minecraftını Yaptı

“Erken Erişim”de sadece kısıtlı sayıda setin açılabileceğini de belirtelim. Şimdilik tek eksik; çok oyuncu modu gibi duruyor.

Haberin Devamı

TT Games ilerleyen vakitlerde bir çeşit paylaşma özelliğinin geleceğini söylüyor; ama kooperatif bir oynanışla ilgili bir açıklamada bulunulmadı.

Samsung Galaxy S5’te Android 5.0.2 Test Edildi!