Magazin Leke dizisi ne zaman başlıyor? İşte Leke dizisi oyuncuları…

Leke dizisi ne zaman başlıyor? İşte Leke dizisi oyuncuları…

Paylaş
Leke dizisi ne zaman başlıyor? İşte Leke dizisi oyuncuları…

Kanal D’nin Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı yeni dizisi “Leke”, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Dizinin fragmanları yayınlanmaya başladı. Fragmanıyla dikkat çekmeyi başaran yapım dizi tutkunları tarafından merak ediliyor. Peki, Leke dizisi ne zaman başlıyor? İşte Leke dizisi oyuncuları…

Kanal D’nin yeni dizisi Leke çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanının yayınlanmasıyla birlikte izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran yapım internette merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Leke dizisi ne zaman başlıyor? İşte Leke dizisi oyuncuları…

Haberin Devamı

"KADIN OLMAK NİYE BU KADAR ZOR!"

Kadınlara mesafeli ve ön yargılı olan Cem (Burak Sevinç) ile hayatını işitme engelli erkek kardeşine adayan Yasemin'in aşk hikayesini konu alan diziden ilk görüntüler seyirciden tam not aldı. Tanıtımda, kendi doğruları ile yaşayan, dürüst, inandığını sonuna kadar savunan, hem çalışan hem de hukuk bölümünde okuyarak kendi ayakları üstünde durmaya çalışan Yasemin'in yaşadığı zorluklar ekrana geldi.

İŞTE FRAGMAN

"AŞK MI YOKSA GURUR MU GALİP GELECEK?"

Yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat'ın ameliyat parasını biriktirmeye çalışan Yasemin'in yaşadığı çıkmazları "Hayat niye bu kadar zor. Onuruyla, şerefiyle yaşamak niye bu kadar zor. Kadın olmak niye bu kadar zor" sözleriyle dile getirmesi izleyenleri derinden sarstı. Bütün hayatı işi olan, aile ve aşka inanmayan genç iş adamı Cem'in tüm ezberlerini bozacak olan Yasemin ile tanışmasında yaşanan çarpıcı olay şimdiden merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği "Leke" Salı günü Kanal D ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

BURAK SEVİNÇ

Cem Yenilmez

Kendinden emin, dikkat çekici, itibar sahibi, genç ve bekar bir iş adamı. Marine Marine Holding’in Ceo Yardımcısı. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen biri. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Aile tanımına inanmıyor. Aşka inanmıyor. Kadınlara güvenmiyor. Bütün hayatı işi. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Kazanmak hayattaki tek amacı. Ve bu kazanma hırsı aslında çok da parayla ilgili değil. Çünkü zaten yeterince zengin. Kazanmak, artık onda önüne geçemediği ve çok kolay becerebildiği bir alışkanlık haline gelmiş. Cem’in kendine kurduğu bu dünya karşısına Yasemin’in çıkmasıyla alt süt oluyor. Çünkü Yasemin tanıdığı hiçbir kadına benzemiyor ve Cem’in bütün ezberini bozuyor.

MELİS SEZEN

Yasemin Adıvar

Güzel, zarif, duru bir kadın Yasemin. Onunla aynı ortamda olup da onu fark etmemek mümkün değil. Güzel olmanın da ötesinde onu farklı kılan şey duruşu. Yasemin kendi doğruları ile yaşayan, dürüst, sözünü sakınmayan, inandığı şeyi sonuna kadar savunan, çalışkan, inatçı, kararlı genç bir kadın. Kardeşi Murat ile birlikte yetimhanede büyümüş. Murat’ın kulakları duymuyor. Murat’ın velayetini almak için uğraşıyor. Bir yandan da Murat’ın ameliyatı için para biriktiriyor. Hukuk okuyor ve aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışıyor. Yetimhaneye geldiği gün tanıştığı Şirin hayattaki en yakın dostu.

Haberin Devamı