Kültür - Sanat Levent Ünsal hayatını kaybetti
Paylaş
Levent Ünsal hayatını kaybetti

Sinema oyuncusu, dublaj ve seslendirme sanatçısı Levent Ünsal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünsal 55 yaşındaydı... Şimdi Levent Ünsal'ın kim olduğu ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Levent Ünsal kimdir?

Kariyeri boyunca çok sayıda dizi ve filmde rol alan Levent Ünsal hayatını kaybetti. 55 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncu rol aldığı projelerdeki performansı ile hatırlanacak. İşte, Levent Ünsal hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

1965 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi ve İ.Ü. Basın Yayın Yüksek Okulu'nda eğitim gördü. 1983-2002 Yılları arasında Ferhan Şensoy Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda 20 oyunda görev aldı. 1992 de Türkiye'nin ilk konuşan radyo programcısı olarak Kent Fm de radyoculuğa başladı. 1995 de Hür Fm, 1997-2004 Best Fm, 2004 yılından itibaren NTV N101 radyolarında değişik programlara imza attı.

Sessiz Gemi, Posta Arabası, Baykuşun Gördükleri, Yol Hikayeleri, L Cetveli,Monkey Show, Kelimatik vs...) 1995 Satel Tv de L CETVELİ isimli programı 450 kez hazırlayıp sundu.

1996 ATV de Çürük Elma, 1998 TGRT de TEK Mİ ÇİFT Mİ yarışmalarını sundu. Birçok tv dizisi ve reklamlarında yer aldı. Rus Gelin, Köşe Dönücü ve Pardon isimli sinema filmlerinde oynadı.

Haberin Devamı

Levent Ünsal'ın aramızdan ayrılmasının ardından ünlüler sosyal medya hesaplarından baş sağlığı mesajları yayınladı.