Yaşam LG G4 ve Samsung Galaxy S6 Arasındaki Fark Nedir? -Karşılaştırma-

LG G4 ve Samsung Galaxy S6 Arasındaki Fark Nedir? -Karşılaştırma-

Paylaş
LG G4 ve Samsung Galaxy S6 Arasındaki Fark Nedir? -Karşılaştırma-

LG G4 ve Samsung Galaxy S6 multimedya deneyimi farkını sizler için ele aldık.

LG ve Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonları dâhili multimedya uygulamaları ile iyi iş çıkarmışlardı. Cihazların potansiyel müşteri kitleleri muhtemelen yalnızca varsayılan uygulamalarla yetinmeyecektir ancak bu araçların ciddi sayıda kullanıcıyı tatmin edeceğini ön görüyoruz.

Haberin Devamı

Galeri uygulamasıyla başlarsak Galaxy S6’da Samsung ara yüzü kayda değer şekilde basitleştirmiş ve yeni tasarım anlayışıyla çok yönlülüğü arttırmış.

Kıyaslama yapacak olursak LG’nin ara yüzü daha modern bir yaklaşıma sahip. Bu tablo müzik ve video oynatıcı uygulamalarda da aynı şekilde kendini gösteriyor.

LG G4 ve Samsung Galaxy S6 Arasındaki Fark Nedir -Karşılaştırma-

Video cephesinde her iki akıllı telefonda da içerik tüketimini daha zevkli hale getirecek ekstra özelliklere yer veriliyor. Örneğin video izlerken ekrana yanlışlıkla dokunmaların önüne geçmek için kilit devreye alınıyor, video oynatıcı ara yüzde Windows penceresi gibi üst katmanda konumlandırılıyor.

Akıllı telefonların hoparlörlerinin ses seviyeleri de hayli tatmin edici. Samsung Galaxy S6 73.7 dB‘e ulaşabilirken LG G4’te 79 dB seviyesine erişmek mümkün hale gelmiş.

Haberin Devamı

LG G4 ve Samsung Galaxy S6 multimedya deneyimi farkları bu şekilde ortaya çıkıyor. Yeni analiz haberlerle karşınızda olacağız.

Türkiye’de İlk Defa Cocuklar İçin Bilişim Zirvesi