Yaşam LG G5 Nasıl Bir Telefon Olacak?

LG G5 Nasıl Bir Telefon Olacak?

Paylaş
LG G5 Nasıl Bir Telefon Olacak?

LG, gelen son haberlere göre LG G5 modeline kullanıcıların daha güvenli bir deneyim yaşaması için iris tarama teknolojisini getirecek.

Kısa bir süre önce duyurulan ve yakın bir zamanda da satışa sunulacak “Şu anda ön siparişe sunuldu; ama direkt olarak satışına henüz başlanmadı” olan LG G4’ün hemen sonrasında LG G5’le ilgili bilgiler gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Gelen haberlere göre Güney Koreli teknoloji şirketi LG’nin, bir sonraki telefonunda yüksek güvenlikli retina tarama özeliğini kullanacağı söyleniyor.

Güney Koreli biyometrik tabanlı güvenlik şirketi Irience’yle LG 5 üzerinde çalışma yapan LG, telefonun ön kamerasında Irience’nin güvenlik yazılımını kullanmayı düşünüyor.

LG G5 Nasıl Bir Telefon Olacak

Şu anda mevcut retina tanıma aralığını arttırmak için kendi algoritmaları üzerinde çalışan LG, bu aralığı 30 cm uzaklıktan 50 cm uzaklığa taşımak için çalışmalar yapıyor.

İris tarama teknolojisiyle LG G5 sahipleri, sadece bir bakışla telefonlarının kilitlerini güvenli bir şekilde açacaklar. LGG5Updates’in haberlerine göre LG G5’te depolama alanı, dayanıklılık, güç, hız ve güvenlik gibi özelliklerde genel olarak bir yükseltmeye gidilecek.

Haberin Devamı

YouTube’dan Video Nasıl İndirilir? -Rehber-