Yaşam LG X Cam modelinin detayları belli oldu!

LG X Cam modelinin detayları belli oldu!

Paylaş
LG X Cam modelinin detayları belli oldu!

LG X Cam isimli telefonun bazı yeni detayları ortaya çıktı.

LG X Cam teknik özellikleri

LG X Cam modelinde 5.2 inç büyüklüğe ve 1080p çözünürlüğe sahip bir ekran bulunuyor. 6.9 mm kalınlığındaki telefonda 3D Arc Glass cam teknolojisi kullanılıyor. Telefonun ön yüzeyindeki ekran çerçevelerinde fırçalanmış metal görünümü var.

Haberin Devamı

Android 6.0 Marshmallow ile çalışan telefonda 1.14 GHz hızında 8 çekirdekli bir işlemci kullanılıyor. 2 GB RAM, 2520 mAh kapasiteli batarya ise basına yansıyan diğer özellikler arasında.

Telefonu özel yapan şey ise arka yüzeyindeki çift kamerası. Çift kameralı akıllı telefon olarak cihaz bir ilk olmasa da bunu uygun fiyatı ile sunacak. Cihazın arkasında 13 MP ve 5 MP olmak üzere iki adet kamera bulunuyor. LG G5 modelinde de çift kamera bulunuyor ancak çözünürlükleri 16 MP ve 8 MP şeklindeydi.

13 MP çözünürlük sunan kamera 78 derece, 5 MP çözünürlük sunan kamera ise 120 derecelik görüş açılarına sahip. Cihaz yazılım desteği ile perspektif algısı uyandıran fotoğraflar çekebiliyor. Telefonla ilgili fiyat ve çıkış tarihi gibi bilgiler basına yansıdıkça sizlerle paylaşacağız.

Haberin Devamı

Sıvı soğutmaya sahip 5 güncel telefon!