Yaşam LG'den 3 boyutlu televizyon

LG'den 3 boyutlu televizyon

Paylaş
LG'den 3 boyutlu televizyon

LG'nin 3D (3 boyutlu) özellikli televizyonu "LG Infinia LX9500" modelini tüketicilerine sunduğu açıklandı

LG’den yapılan yazılı açıklamada, firmanın 3D özellikli televizyonunu Türk kullanıcıların beğenisine sunan ilk marka olduğu belirtildi.

Açıklamada, full LED özelliğine sahip 3D televizyon LG Infinia LX9500 modelinin, Kanyon AVM önündeki LG Özgürlük Evi’nde, Einstein, Marilyn Monroe ve Andy Warhol gibi tarihi kişiliklerin canlandırılmış hologram görüntüleri eşliğinde tanıtıldığı dile getirilerek, şunlar kaydedildi: "LG, 2010 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) tüm televizyon kategorileri arasında en önemli ödül olan ’En İyi Yenilikçilik Ödülü’nü (Best of Innovations) ve 2010 ’Reddot tasarım’ ödülünü kazanan LG Infinia LX9500 öncü modeli ile pazardaki dengeleri değiştirmeyi hedefliyor. LG Infinia LX9500 Full LED Slim 3D LCD TV, dünyanın tek 400 Hz hızına sahip Full LED Slim 3D TV’si olma özelliği taşıyor.

LG LX9500 Full LED Slim 3D TV ayrıca başka bir ilke daha imza atıyor. Çoklu Resim Formatı’nı destekleyen ürün, kullanıcılara 3D içerikler yaratmalarına imkan tanıyor. Kullanıcılar 3D kameralarıyla çektikleri görüntüleri bilgisayarda dönüştürmek zorunda kalmadan LG 3D TV’den izleyebiliyor. LX9500, 3D görüntü deneyimi yaşatan aktif tip 3D gözlüklerle beraber sunuluyor.

3D gözlükler ekranın yenileme hızıyla senkronize bir şekilde gözlük camlarından önce birini, sonra diğerini bloke ederek görüntüye derinlik ve boyut kazandırıyor. LX9500 ayrıca gözlük camlarına sinyal gönderen çift IR vericisine sahip olan tek 3D TV olarak dikkati çekiyor."

AA

Haberin Devamı