Gündem LGS soru ve cevapları açıklandı mı? MEB'den açıklama var mı?

LGS soru ve cevapları açıklandı mı? MEB'den açıklama var mı?

Paylaş
LGS soru ve cevapları açıklandı mı? MEB'den açıklama var mı?

LGS soru ve cevapları henüz açıklanmış değil. Yaklaşık bir milyon öğrenci büyük bir heyecanla soru ve cevapların açıklanmasını bekliyor.

Dün 8. sınıf öğrencileri isteğe bağlı olan LGS'ye girdiler. Yaklaşık bir milyon öğrenci iki oturumlu geçen sınavda 90 soruya cevap verdiler. 09.30'da başlayıp 12.30'da sona eren sınav sonrası öğrenciler heyecanla soru ve cevapların açıklanmasını bekledi fakat dün herhangi bir açıklama yapılmadı. Gözler şimdi Milli Eğitim Bakanlığının resmi sitesine çevrilmiş durumda...

Haberin Devamı

LGS KILAVUZU VE BOŞ KONTENJANLAR

LGS SORU VE CEVAPLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

LGS soru ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) resmi sitesinden yayımlanacak. Fakat MEB'den soru ve cevapların ne zaman ve saat kaçta açıklanacağına dair bir duyuru yapılmadı. Soru ve cevapların öğleden önce açıklanması bekleniyor. LGS soru ve cevapları açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

MEB LGS SORU VE CEVAPLARI

LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bugün yapılan merkezi sınavın sonuçları 22 Haziran Cuma günü açıklanacak. Sınavla ve sınavsız öğrenci alan okullara tercih ve yerleştirmeye ilişkin iş ve işlemler, 2018 yılı Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu’nda yer alacak.