Magazin Lider Şahin'den geri dönüş sinyali

Lider Şahin'den geri dönüş sinyali

Paylaş
Lider Şahin'den geri dönüş sinyali

Lider Şahin, zor günler geçirdiğini söyleyen İrem Derici’ye karşılık verdi: “Benim için de zor. Barışıp barışmayacağımızı bilmiyorum, her şeyin hayırlısı”

İrem Derici’yle bir yılı aşkın süredir yaşadıkları beraberlik sona eren Lider Şahin, barış sinyali verdi.

Atatürk Havalimanı’nda objektiflere takılan Lider Şahin, son günlerde verdiği kilolarla dikkat çeken İrem Derici’nin sosyal medya hesabından isyan ederek, “Zaten zor günler geçiriyorum” sözleri üzerine açıklama yaptı. Ayrılığın kendisi için de zor geçtiğini söyleyen Lider, “Bir sene boyunca birbirimizin olduk. Haliyle benim için de kolay olmuyor” diye konuştu.

'HER ŞEYİN HAYIRLISI'


Muhabirlerin ısrarlarına karşın ayrılık sebepleriyle ilgili bir şey söylemek istemeyen Lider Şahin, ihanet iddialarını da yalanlayarak, “Ayrılmamızın ihanetle alakası yok. İkimizin kararı. Neden bittiğini İrem ve benim dışımda kimse bilemeyecek” dedi. Yeniden bir araya gelebileceklerinin mesajını da veren Lider Şahin, “Barışıp barışmayacağımızı bilmiyorum, her şeyin hayırlısı” sözleriyle uçağına gitti.


Lider Şahin, İrem Derici'yi çabuk unuttu!


Lider Şahin geçen günlerde genç bir kadınla görüntülenmişti. Bu olay da 'İrem'i çabuk unuttu' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.


İREM DERİCİ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR


Hem yaşadığı ayrılık hem de aşırı zayırflığıyla sürekli gündemde olan İrem Derici 'Zaten zor günlerden geçiyorum. Benimle uğraşmayın' demişti. Ancak şimdi bir de çalıntı şarkı sözü iddialarıyla gündeme geldi.

İrem Derici'nin 'Tektaş' şarkısının sözleri Çağrı Telkıvıran'a ait ve bu sözler bir sakız markasının paketinde yazan manilerle bire bir aynı. Çalıntı olması iddiasını güçlendiren ayrıntı ise bu maninin 2012 yılına ait olmaıydı.


İrem Derici'nin şarkısı sakız falı çıktı iddiası

Haberin Devamı