Spor Liderin tek eksiği Glowacki

Liderin tek eksiği Glowacki

Paylaş
Liderin tek eksiği Glowacki

Trabzonspor'da sakatlığı süren Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki'nin ligin son 2 haftasında da takımdaki yerini alamayacağı bildirildi

Polonyalı oyuncunun ligin son 2 haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor maçında yer alamayacağını kaydeden Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, futbolcunun devre arasındaki çalışmalara katılarak takımdaki yerini alabileceğini kaydetti.

Glowacki, ligin 2. haftasında gol attığı Fenerbahçe maçında sakatlanmış ve ligin 10. haftasındaki Konyaspor maçında sahalara dönmüştü. Ancak bu maçta sağ arka adalesinden sakatlanan savunma oyuncusu, yine sahalardan uzak kalmıştı.

GLOWACKI DIŞINDA EKSİK YOK

Trabzonspor’da Polonyalı oyuncunun haricinde sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı bildirildi.

Geçen hafta kart cezası nedeniyle Bucaspor maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz’ın dönüşü, Engin Baytar ve Ceyhun’un da sakatlıklarının geçmesiyle bordo-mavili takımda rekabet yaşanıyor.

Teknik direktör Güneş, sağ kanatta Burak ve Yattara arasında, solda ise Alanzinho ve Engin Baytar arasında bir tercih yapacak. Glowacki’nin yokluğunda savunmada yine Giray ve Egemen’in birlikte görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı