Kayseri 'Lig başlayana kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum'

'Lig başlayana kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum'

Paylaş
'Lig başlayana kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum'

'Lig başlayana kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum'

İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA) - BÖLGESEL Amatör Lig takımlarından Kayseri EMAR Grup Futbol Kulübü ile Kayserispor U19 takımı hazırlık maçı yaptı. Kayseri EMAR Grup FK Teknik Direktörü Harun Aydoslu, "Lig başlayana kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum" dedi.
2021-2022 sezonu öncesi Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kayseri EMAR Grup Futbol Kulübü ile Kayserispor U19 takımı Mehmet Karabacak Stadında hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı Kayserispor U19 takımı 2-1 kazandı. Mücadele sonrası açıklama yapan Kayseri EMAR Grup FK Teknik Direktörü Harun Aydoslu, "Çalışmalarımıza 13 Eylül'de başladık. İlk etap kampımızı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yaptık. verimli geçti. İkinci etap kampında hazırlık maçları yapmayı planlıyorduk. İlk hazırlık maçımızı oynadık. Yeni bir takımız. Hedefi olan bir takımız. Tabii ki eksikliklerimiz var. Yoğun tempoda çalışıyoruz. Artılarımızı, eksilerimizi ve genç arkadaşlarımızı gördük. Oynayacağımız hazırlık maçları ile bu eksikliklerimizi gidereceğiz. Sezon başlayana kadar istediğimiz kıvama geleceğimize inanıyorum. İyi bir takım oluşturduk. Eksiklikler mutlaka olacaktır. Bu takım çok iyi işler yapacak, buna eminim" diye konuştu.
'LİG BAŞLAYANA KADAR HAZIR HALE GELECEĞİMİZE İNANIYORUM'
Sözlerini sürdüren Aydoslu, "Burada notlarımızı aldık, eksikliklerimizi belirledik. En kısa sürede eksik yönleri çözüp iyi bir takım haline geleceğiz. Önce Yalovaspor ile sonra Yozgatspor ile hazırlık maçı yapacağız. Daha sonra bir hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. En az 5-6 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Diğer taraftan Türkiye Futbol Federasyonu'nun fikstürü açıklamasını bekliyoruz. Lig başlayana kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kulllandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı