Finike Limyra'da Gençlik Bayramı kutlaması

Limyra'da Gençlik Bayramı kutlaması

Paylaş
Limyra'da Gençlik Bayramı kutlaması

Limyra'da Gençlik Bayramı kutlaması

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE ilçesinde tarihi Limyra Antik Kenti'nde Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Finike'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Limyra Antik Kenti'nde Finike Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Finike Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Etkinliğe; Kaymakam Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Emniyet Müdürü Mahmut Avcı, Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Kemal Karayaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Ali Özbek, diğer protokol üyeleri aileleri ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında okçuluk turnuvası, satranç turnuvası ve Finike Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu tarafından koro dinletisi gerçekleşti. Protokol üyeleri Limyra Antik Kenti'ni gezdi. Koro dinletisi sonrası turnuvalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Okçuluk Turnuvası'nda Gıyasettin Keyhüsrev Anadolu Lisesi'nden Esila Özbek birinci, Özel Sancak Lisesi'nde Sılanaz Soydaş ikinci, aynı okuldan Mert Güripek üçüncü oldu. Satranç Turnuvası'nda ise Özel Sancak Lisesi'nden Hakan Savaş birinci, aynı okulda Ege Tangören ikinci, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Muhammet Ekici üçüncü oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı