Bilim - Teknoloji LinkedIn'e başvuru butonu geldi
Paylaş
LinkedIn'e başvuru butonu geldi

Kurumsal sosyal ağ sitesi LinkedIn, yeni eklentisi sayesinde doğrudan iş başvurusu yapılmasına imkan tanıyor. Şimdiden pek çok site bu özelliği sistemine entegre etmiş durumda

İnternet kullanıcıları uzun zamandır gerek iş arkadaşlarıyla aynı çatı altında toplanmak, gerekse de iş çevresini genişletmek için LinkedIn web sitesini kullanıyordu. Özellikle yeni iş imkanı sağlamak isteyen kullanıcılar, pazartesi günü yayınlanan yeni bir eklenti sayesinde LinkedIn üzerinden doğrudan iş başvurusunda bulunabiliyor.

Haberin Devamı

Firmalar, artık kendi web sitelerine Apply with LinkedIn (LinkedIn ile başvur) butonu koyabiliyor. LinkedIn’in kendisiyle birlikte Netflix, LivingSocial, Photobucket, Concur subsidiary, GazeHawk, Much on Me, Foodspotting, TripIt ve Formative Labs gibi pek çok site Apply with LinkedIn butonunu kullanmaya başladı bile. Taleo, Lumesse ve Kenexa isimli online iş başvurusu sağlayan firmalar da yakında Apply with LinkedIn özelliğini sitelerine entegre edeceğini duyurdu.Kullanıcılar bu butona tıkladıktan sonra isterlerse önce profillerini güncelleyebiliyor.

Bu işlemden sonra da Submit Application butonuna tıklayarak iş başvurusu işlemini tamamlıyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı