Kozan Lise arkadaşları 40 yıl sonra yine bir araya geldi

Lise arkadaşları 40 yıl sonra yine bir araya geldi

Paylaş
Lise arkadaşları 40 yıl sonra yine bir araya geldi

Lise arkadaşları 40 yıl sonra yine bir araya geldi

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN, (Adana),(DHA)- ADANA Kozan Ticaret Lisesi’nden 1979 yılında mezun olan öğrenciler gerçekleştirdikleri buluşmayla 40 yıl sonra bir araya geldiler.

40 yıl önce aynı sıralarda okudukları Kozan Ticaret Lisesi’nde buluşan 80 mezun dakikalarca sohbet edip hasret giderdi. Daha sonra okulun sınıflarını gezen mezunlar hayatını kaybeden arkadaşları için saygı duruşunda bulunup ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Okul zilinin çalmasından sonra sınıflarda ders dinleyerek öğrencilik yıllarına dönen mezunlar duygusal anlar yaşadı. Okul buluşmasının organizatörlüğünü yapan Yusuf Kaya, “Arkadaşlarımızla 4 yıldan beri belli aralıklarla toplanıyoruz. 40’ıncı yılımızda da toplu bir organizasyon düzenledik. Bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz” dedi. Okul öğretmenlerinden Ramazan Başer, Mustafa Ergül ve Hanifi Alıç mezunlara “Sizleri bir arada görmek, o günleri hatırlamak bizlere gurur verdi” diye konuştular.

Buluşmanın ardından ilçedeki Atatürk Parkı’na giden mezunlar burada canlı müzik eşliğinde halay çekip eğlenmeye devam ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı