Türkiye (Son Dakika) Lise öğrencisini sokak ortasında pompalı tüfekle vurdular

Lise öğrencisini sokak ortasında pompalı tüfekle vurdular

Paylaş
Lise öğrencisini sokak ortasında pompalı tüfekle vurdular

İstanbul Bahçelievler'de 15 yaşındaki lise öğrencisi E.C.K., sokakta yürüdüğü sırada pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Sırtından ve ensesinden ağır yaralanan öğrenci, hastaneye kaldırıldı

İstanbul Bahçelievler'de iddiaya göre lise öğrencisi E.C.K., sokakta yürüdüğü sırada arkasından gelen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu E.C.K.'nın sırtına ve ensesine 3 mermi isabet etti.

Haberin Devamı

Saldırganlar olay yerinden kaçarken E.C.K. kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Talihsiz genç, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. E.C.K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

'SİLAHI OMZUNA TAKARAK KAÇTI'

Silah seslerini duyarak sokağa çıktığını belirten Aydın Akdağ isimli bir görgü tanığı olayı şöyle konuştu:

"Silah seslerini duyunca dışarıya koştum. Çocuk yerde yatıyordu. İlk müdahaleyi yaptım. Daha sonra ambulans geldi. Vuran çocuk silahı omzuna takarak kaçtı. Vuran da onun yaşlarındaydı. 3 el ateş ettiler. Sırtından ve ensesinden vurdular."

Olay yerine gelen polis şerit çekerek sokağı kapattı. Çevrede delil araştırması yapan polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Ersan SAN/İSTANBUL-DHA