Türkiye (Son Dakika) Lise tuvaletinde bıçaklı kavga

Lise tuvaletinde bıçaklı kavga

Paylaş
Lise tuvaletinde bıçaklı kavga

Eskişehir'de Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin erkekler tuvaletinde birbirlerine su atan öğrencilerin şakalaşması, bıçaklı kavgaya dönüştü

Vişnelik Mahallesi’ndeki Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde meydana geley olayda, lise 4’üncü sınıf öğrencisi ile lise 2’nci sınıf öğrencileri, okulun erkekler tuvaletinde birbirlerine su atarak şakalaşmaya başladı.

Şakalaşma kısa sürede tartışmaya, ardından da kavgaya dönüştü. Kavgada, üzerlerinde bıçak taşıyan öğrenciler bunu çıkarıp kullandı. Olayda öğrencilerden Uğur Yiğit karnından, Gökhan Yılmaz bacağından ve Mehmet Hilmi Özyeğen de elinden bıçakla yaralandı.

Yaralılardan Uğur Yiğit ile Mehmet Hilmi Özyeğen 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne, Gökhan Yılmaz da Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 12-P sınıfı öğrencisi Uğur Yiğit’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis, bıçaklı kavga olayına karışan öğrenciler E.N., C.K., B.A., O.K., C.D. ve M.C.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Hakan TÜRKTAN/DHA

Haberin Devamı