Spor Liverpool kaçtı, City yakaladı

Liverpool kaçtı, City yakaladı

Paylaş
Liverpool kaçtı, City yakaladı

İngiltere Premier League'de son şampiyon Manchester City, deplasmanda Liverpool ile 2-2 berabere kaldı

Anfield Road Stadı’nda oynanan ve 45 bin futbolseverin izlediği maçta iki kez geriye düşen Manchester ekibi, zorlu Liverpool deplasmanından bir puanla ayrıldı.

Real Madrid’den 1 yıllığına kiralanan Nuri Şahin 18 kişilik kadroda yer almazken, Liverpool’un gollerini Skrtel ve Suarez attı. Konuk ekibin golleri ise Yaya Toure ve Tevez’den geldi.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Sahasında Fulham’ı ağırlayan Manchester United, Duff’ın 3. dakikada attığı golle 1-0 geriye düştüğü maçta, yeni transferi Robin van Persie, Kagawa ve Rafael’in golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Sırp defans oyuncusu Vidic, 64. dakikada kendi kalesine gol attı. Karşılaşmanın 70. dakikasında oyuna giren Rooney, uzatma bölümünde rakibinden gelen darbeyle sakatlandı. Manejer Alex Ferguson, dizinin üst bölümünde yırtık oluşan yıldız futbolcunun en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

Arsenal’ın deplasmanda Stoke City ile golsüz berabere kaldığı haftada, Chelsea sahasında Newcastle United’ı 2-0 yendi. Yoğun yağış nedeniyle Sunderland-Reading maçı ertelendi.

Haberin Devamı