Spor Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp hastanelik oldu

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp hastanelik oldu

Paylaş
Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp hastanelik oldu

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılırken tedavisi yapıldıktan sonra evine gönderildi. Liverpool haberi doğrularken Klopp'un hastalığının ne olduğu konusunda açıklama yapılmadı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un teknik direktörü Jurgen Klopp’un rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Alman çalıştırıcı hastalandığı için çarşamba günü öğleden sonra yapılması planlanan antrenmana çıkamazken Liverpool kulübü Klopp’un doktor kontrolünden geçtiğini doğruladı.

HASTALIĞININ NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL


50 yaşındaki teknik direktörün kontrollerin ardından evine gittiği öğrenilirken önümüzdeki günlerde yeniden tetkikler yapılmak üzere hastaneye gidebileceği belirtildi.

İngiliz kulübü konuyla ilgili fazla bilgi vermezken Klopp’a ve ailesine mahremiyet konusunda saygı gösterilmesini istedi. Klopp’un hafta sonu oynanacak Southampton maçında takımın başında olmayabileceği ifade edildi. Ligde geride kalan 11 haftada 19 puan toplayan Liverpool, 5. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı