Spor Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları bu hafta yapılacak. Hala bir üst tursa çıkma şansı bulunan temsilcimiz Galatasaray ise bu hafta Lokomotiv Moskova'nın konuğu oluyor. Taraftarlar ise "Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yanıt arıyor.

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubun'nda çıkma şansını sürdüren Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile deplasman da zorlu bir sınav verecek. Aslanlar ne yapıp ne edip bu karşılaşmadan galip ayrılmak zorunda... Öte yandan Schalke'nin 3 puan almaması gerekiyor. Lokomotiv Moskova ise en azından Avrupa Ligi'ne gidebilmek için mücadele edecek.

Haberin Devamı

LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı 28 Kasım Çarşamba günü saat 20.55'te Rusya'nın Moskova şehrinde bulunan Lokomotiv Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi beIN SPORTS 1 kanalı naklen yayınlayacak.

GALATASARAY'IN GÖZÜ PORTO'DA!

Sarı-Kırmızılı ekip bir yandan Lokomotiv Moskova deplasmanında galibiyet ararken, diğer taraftan Porto’nun Schalke’yi devirmesini bekliyor. Aslan kazanırsa 7 puana çıkacak, Schalke kaybederse 8 puanda kalacak. Böylece son hafta Alman ekibinin, Moskova karşısında olası bir puan kaybı ve Cim Bom’un Porto galibiyeti halinde, Galatasaray gruptan 2. olarak çıkabilecek.

FERNANDO İÇİN YOĞUN TEDAVİ

Konyaspor maçında hafif bir sakatlık yaşayan ve tedbir amaçlı olarak kenara alınan Fernando’nun, Moskova deplasmanında sıkıntısız şekilde oynaması için yoğun tedavi altına alındığı öğrenildi. Kulüp doktorları, Brezilyalı futbolcuyu, kritik mücadeleye yetiştirmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

SİSTEM KARARINI HENÜZ VERMEDİ

Cim Bom’un teknik patronu Fatih Terim, Lokomotiv Moskova karşısında hangi sistemle takımını sahaya süreceğine henüz karar vermedi. Kayserispor ve Konyaspor maçlarında 2 bekli, 3 stoperli düzeni kullanan tecrübeli hoca, cezalı isimlerin Moskova’da forma giyebilecek olmaları nedeniyle, eski sisteme geri dönebilir.