Yaşam 'Lolipop kızlara' iş teklifi yağıyor

'Lolipop kızlara' iş teklifi yağıyor

Paylaş
'Lolipop kızlara' iş teklifi yağıyor

Esline Ajans'ın yılbaşında gerçekleştirdiği 'Lolipop Kız' katalog çekiminin ardından, projede yer alan mankenlere film, reklam çekimi ve klip teklifleri yağıyor

Esline Ajans patronu Esra Keskinol ile bağlantıya geçen yapımcılar, ’lolipop kızları’ reklam ve tanıtım filmlerinde oynatmak için teklifte bulundu.

Haberin Devamı

Görüşmelerin devam ettiğini belirten Keskinol, ’Lolipop Kızlar’ katalog çekimimiz medyada yer aldıktan sonra farklı sektör temsilcilerinden telefonlar almaya başladık. Kadroyu klip, reklam ve filmlerde oynatmak istediklerini söylediler. Esline Ajans olarak çalışmalarımızla ses getirmeye sürdüreceğiz. Mankenlerim bir projede yer alacaklarsa onların isimlerine ve çalıştıkları ajansa yakışan görevler olmalı. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyoruz" dedi.

Konsept fotoğraf çekimlerinin dikkat çekici olduğunu, bu nedenle lolipop kızların gerek kostümleri gerekse makyajlarıyla beğeni gördüğünü sözlerine ekleyen Keskinol, "Çekimde görev yapan Afra Saraçoğlu, Gizem Çoban, Sedanur Özçelik, Aleyna Kıllıoğlu, Selin Tunalı, Begüm Kızılkaya, Ayris Alıç, Vanessa Merter, Beste Büyükaksay, Juliet Komdova, Betül Bayram ve Tuğçe Taşçı geleceğin hit mankenleri olacak isimler. Yaşları genç olmasına rağmen, mankenliği severek yapıyorlar.

Haberin Devamı

Her biri birbirinden başarılı. Çekim için bir araya getirdik. Bazıları farklı şehirlerde yaşıyor. Olabilecek bir projede ekipteki yerlerini alacaklar" diye konuştu.


DHA