Gündem Lösemili ve down sendromlu gençlerden polise taziye ziyareti

Lösemili ve down sendromlu gençlerden polise taziye ziyareti

Paylaş
Lösemili ve down sendromlu gençlerden polise taziye ziyareti

Bingöl'de lösemili ve down sendromlu gençler, son günlerde yaşanan saldırılarda şehit olan polis ve askerler için İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk'a taziye ziyaretinde bulundu

Bingöl’de faaliyetlerini sürdüren Lösemili ve Down Sendromlu Çocuklarla Elele Derneği (LÖSDOWN) Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı şehit olan polis ve askerler için Bingöl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk’u makamında ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

Haberin Devamı

Ziyarete dernek başkanı Vahap Zengin, yardımcısı Murat Berdibek ve üyeleri katıldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Pamuk, yaşanan süreçte herkesi aklıselim olmaya davet etti.

Pamuk şunları söyledi:

"Malumunuz son dönemlerde terör olayları arttı. Değişik yerlerde şehitlerimiz var. Bu vesile ile de çocuklarımız gelip başsağlığı ziyaretinde bulundular. Ben de bütün şehitlerimiz adına, memleketimi adına milletimizin başı sağ olsun diyorum. İnşallah bu tür acı olayları yaşamayız. Ülkemizi terörize edenler, hiçbir zaman sevinemeyecek. Bin tane gitse, bin birinci gelecek. Boşuna, beyhude terörize ediyorlar. Beyhude çabalardır. İnşallah bunlar biter, gözyaşı dökmeyiz. Gerektiğinde de bu memleket için, milletimiz için gözümüzü kırpmadan bütün meslektaşlarım şehit olmaya hazırdırlar. Buna ihtiyaç olmasın diyorum, bir an önce ülkemizde huzurun sağlanmasını diliyorum. Bir an önce herkesi aklıselim olmaya davet ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürü Pamuk, lösemi ve dowh sendromlu çocuklar için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirterek, "Bize ihtiyaç duyduklarında en kısa yoldan bizlere ulaşabilirler. Üzerimize düşen ne varsa, bütün vatandaşlarımıza olduğu gibi kapılarımız açık. İhtiyaç duydukları an arkalarına baktıkları an bizi görecekler" dedi.

DHA