Merkez LÖSEV'li çocuklar 2020'ye coşku dolu 'merhaba' dedi

LÖSEV'li çocuklar 2020'ye coşku dolu 'merhaba' dedi

Paylaş
LÖSEV'li çocuklar 2020'ye coşku dolu 'merhaba' dedi

LÖSEV'li çocuklar 2020'ye coşku dolu 'merhaba' dedi

ADANA,(DHA)- LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık Eğitim Vakfı (LÖSEV) Adana İrtibat Ofisi, 'yeni yıla merhaba' etkinliğinde lösemili çocuklara coşkulu kutlama yaşattı.
Çocukların yeni yıla coşku ve umut içinde başlaması amacıyla dans, müzik gösterileri ve sürprizlerle dolu etkinlik gerçekleştirildi. Yeni yıl pastasının kesildiği eğlenceli aktivitelerin yer aldığı partide çocuklar, yeni yılı coşkuyla karşıladı. Çeşitli müzik ve dans şovları ile renklenen etkinliğin sürprizi balon yağmuru oldu. Palyaço ve noel baba kostümlü animatörlerle keyifli anlar yaşayan çocuklar etkinlik salonundan yağan balonlarla oynayarak moral depoladı.
LÖSEV Adana İl Koordinatörü Sevtap Öz, "LÖSEV olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da çocuklarımızla yeni yılı buluşmasını gerçekleştiriyoruz. Amacımız onların yaşadığı zorlu süreçleri bir nebze de olsa unutturup gönüllülerince eğlenecekleri bir gün yaşatmak ve yeni yılı coşkuyla karşılamalarını sağlamak. Büyük LÖSEV ailesi olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı