Türkiye (Son Dakika) LPG'li araç alev alev yandı

LPG'li araç alev alev yandı

Paylaş
LPG'li araç alev alev yandı

LPG'li otomobil, seyir halindeyken bir anda alev aldı. Sürücü ve araçta bulunan 4 arkadaşı otomobilden son anda çıkarak kurtuldu. Yanan otomobil itfaiye ekiplerinin müdehalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü

Olay, İnönü Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bayram Gümüş yönetimindeki 34 NAL 51 plakalı LPG’li otomobil seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir sebeple alev aldı. Kısa sürede artan alevler otomobilin her tarafını sardı. Sürücü Gümüş ve 4 arkadaşı son anda dışarı çıkarak kurtuldu.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay erine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilin patlama ihtimaline karşı trafik polisleri ve Esenyurt Belesiyesi zabıta görevlileri çift yönlü olarak Doğan Araslı Bulvarını kısa bir süre trafiğe kapattı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtaki yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrasında hurda haline gelen otomobil çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı. Gümüş, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Aracın alev alev yanması ve itfaiyenin müdahalesi ise olay yerindeki bir vatandaş tarafından amatör kamerayla saniye saniye görüntülendi.

Çağatay KENARLI/DHA