Türkiye (Son Dakika) LPG'li faciada ağlatan kare

LPG'li faciada ağlatan kare

Paylaş
LPG'li faciada ağlatan kare

Adana Ceyhan'da, kontrolden çıkan LPG'li hafif ticari aracın yol kenarındaki kanalizasyon borusuna çarpması sonucu 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Yaralanan anne ve çocuğunun yerde yatarken çekilmiş el ele görüntüleri yürekleri dağladı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, kontrolden çıkan LPG’li hafif ticari aracın yol kenarındaki kanalizasyon borusuna çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 1’i bebek 7 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10721","10721","201308","10721-1.jpg");




.
Uğur Mumcu Bulvarı’nda saat 17.00 sıralarında meydana gelen kazada, Halil Altun yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak, yol kenarına bırakılan ve altyapı çalışması için kullanılacak olan kanalizasyon borularına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle LPG’li hafif ticari araç bir anda alev aldı. Demir yığınına dönen araçta bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, aralarında camdan fırlayan 1 bebek ile sürücünün de bulunduğu 7 kişi yaralandı. Yaralılar güçlükle araçtan çıkartılarak götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.


.
Ölenlerin, 31 yaşındaki Necla Altun, 29 yaşındaki Melike Güryüce, 25 yaşındaki Şerife ve 28 yaşındaki Mehmet Gür olduğu belirlendi. Yaralanan Fidan Gür (24), Meliha Mine Güryüce (2), Muhammet Baran Altun (5), Melike Eda Altun (2) ve Yusuf Can Altun (1) tedavi altına alındı. Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 1 yaşındaki Ecrin Nehir Yüce’nin kalbinin doktorların çabası sonucu çalıştırıldığı ifade edildi. Yaralılar Adana’daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kazada yanan aracın içerisinde hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı