Antalya LSV Dükkân Antalya Mağazası açılıyor

LSV Dükkân Antalya Mağazası açılıyor

Paylaş
LSV Dükkân Antalya Mağazası açılıyor

LSV Dükkân Antalya Mağazası açılıyor

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - LÖSEMİLİ çocukların annelerinin yaptığı birbirinden değerli el emeği eserler, 19 Ekim Cumartesi günü açılacak LSV Dükkân Antalya Mağazası'nda Antalyalılarla buluşuyor.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 21 yıldır tüm Türkiye’de sağlıklı bir toplum için hizmetlerini sürdürmeye ve kalıcı çözümler yaratmaya devam ediyor. Bu gün sayıları 40 bine yaklaşan kayıtlı lösemi- kanser hastası çocuk ve yetişkin hastasına sağlık- eğitim hizmetlerinin yanı sıra yüzde 90'ı ihtiyaç sahibi ailelerine maddi- manevi destekler sunuyor.

Tedavi süresince ve sonrasında hasta ve ailelerini yalnız bırakmayan LÖSEV, lösemili çocukların anneleri için 2000 yılında Anne Meslek Atölyeleri Projesini hayata geçirdi. Bu proje, hastalıkta en çok yıpranan yüzlerce anneye umut oldu. Sadece bununla da kalmayan proje geçen 19 yıl içinde binlerce çocuğu hayata bağlayan iyilik dolu bir markaya dönüştü.

LSV DÜKKÂN ANTALYA AÇILIYOR

Annelerin umut ve çare dolu ellerinde paha biçilmez birer esere dönüşen birbirinden farklı yüzlerce el emeği, göz nuru ürün, çok yakında LSV Dükkân Antalya Mağazası’nda Antalyalılar ile buluşuyor. Tek tek elde işlenen bez bebekler, çantalar, kırlentler ve yazmaların yanı sıra en doğal ürünlerle anne mutfağından çıkan salçalardan reçellere, çikolatadan tarhanalara yüzlerce ürün, çocukları hayata bağlamak için Antalyalıları bekliyor. LSV Dükkân Antalya Mağazası, 19 Ekim Cumartesi Günü LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer ve Genel Koordinatör Hülya Ünver’in katılacağı törenle Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde açılıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı