Spor Lucho Gonzalez atağı

Lucho Gonzalez atağı

Paylaş
Lucho Gonzalez atağı

Galatasaray, Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan Lucho Gonzalez'in, transferini bitirmeye çok yakın olduğu ifade edildi

Bir dünya yıldızı almayı kafasına koyan Galatasaray transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Galatasaray'ın ilgilendiği Forlan "Atletico ile 2 yıllık sözleşmem var", Drogba "Londra'da yaşamak istiyorum" ve Fabiano da "Sao Paulo'ya para için gelmedim. Galatasaray'a gitmeyeceğim" dedi.

Çaldığı kapıların ardı ardına yüzüne kapanmasının ardından sarı-kırmızılılar aradığı dünya yıldızını Fransa'da buldu ve Marsilya'dan Lucho Gonzalez'in peşine düştü.

MENAJERİ DOĞRULADI

Sportaktik; Galatasaray'ın bir süredir Marsilya'dan ayrılmanın hesaplarını yapan, Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan Arjantinli 10 numaranın işini bitirmeye çok yakın olduğunu yazdı. Haberin gerçekliğini ise 30 yaşındaki Lucho'nun menajeri itiraf etti.

İşte Julio Battaglia'nın o açıklaması: "Ben transfer dedikoduları arasında bir tek Galatasaray ismini doğrulayabilirim!" Lucho'nun maliyetinin düşürülmeye çalışıldığı de ifade ediliyor.

Haberin Devamı