Türkiye (Son Dakika) Lüks rezidansta kadın cinayeti

Lüks rezidansta kadın cinayeti

Paylaş
Lüks rezidansta kadın cinayeti

Maltepe'de lüks rezidansta bavul içinde bir kadının cesedi bulundu. Cesedi 2 gün boyunca evde bavul içinde saklayan zanlı polise giderek olayı itiraf etti.

Maltepe’de tartıştığı kadını döverek öldüren zanlı, cesedi bavula koyup banyoya sakladı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, A.G. isimli şahıs 2 gün önce Didem M. ile lüks bir rezidansa gitti. İddiaya göre burada alkol alan şahıslar bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.G. genç kadının saçını tutarak duvara vurmaya başladı.

2 gün sonra suçunu itiraf etti

Didem M. aldığı darbelerle hayatını kaybederken, zanlı ise cesedi bavula koyarak banyoya sakladı. Ardından A.G. evden hızla uzaklaştı. 2 gün boyunca eve gitmeyen katil zanlısı daha sonra polise giderek olayı itiraf etti.

Şahıs Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ise şahsın ifadesi doğrultusunda rezidansa giderek banyoya girdi. Banyoda şok manzarayla karşılaşan polis ekipleri kadının cesedini bavulun içinde buldu. Zanlı adliyeye sevk edilirken, Didem M.’nin cesedi adli tıp morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Zanlının müteahhitlik yaptığı evli ve 2 çocuk babası olduğu ifade edildi.

Maltepe'de, lüks rezidansta bavul içinde cesedi bulunan kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. İstanbul Maltepe'de bulunan lüks bir rezidansta öldürüldükten sonra bir bavula konan Didem Mengü'nün cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

DHA- İHA