Lüleburgaz Lüleburgaz Liseli Genç Fenerbahçeliler grubundan ramazan yardımı

Lüleburgaz Liseli Genç Fenerbahçeliler grubundan ramazan yardımı

Paylaş
Lüleburgaz Liseli Genç Fenerbahçeliler grubundan ramazan yardımı

Lüleburgaz Liseli Genç Fenerbahçeliler grubundan ramazan yardımı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesindeki Liseli Genç Fenerbahçeliler grubu, ramazan ayı dolayısıyla tespit edilen ailelere erzak paketi yardımında bulundu.
Lüleburgaz Liseli Genç Fenerbahçeliler’in başlatmış olduğu “Ramazan paylaştıkça güzel” kampanyasında ihtiyaç sahibi aileler için 15 koli yardım toplandı. Yaşları 16-17 arasında olan gençler İnönü Mahallesi Muhtarı Emre Erbaş ile birlikte ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek erzak kolilerini teslim etti.
Kendilerinin sadece bir taraftar grubu olmadığını, her zaman ihtiyacı olanların yanında olduklarını belirten Lüleburgaz Liseli Genç Fenerbahçeliler Başkanı Anıl Paluza, “Genç Fenerbahçeliler grubunun başlatmış olduğu geleneksel hale gelen ‘Ramazan Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında elimizden geldiğince liseli arkadaşlarımız ile beraber 15 aileye erzak yardımında bulunduk. İnönü Mahallesi Muhtarı Emre Erbaş’a da çok teşekkür ediyoruz, ihtiyaç sahibi o belirledi Bu projede çok hakları var. Yardımlarını esirgemeyen grup üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haberin Devamı