Spor Maç başlamadan kavga çıktı!

Maç başlamadan kavga çıktı!

Paylaş
Maç başlamadan kavga çıktı!

Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesinde, Balıkesir'den İstanbul'a gelen Beşiktaş taraftarları Bursasporluların saldırısına uğradı

Uzun süredir birbirleriyle oynadıkları maçlarda konuk takımın taraftarları stada alınmazken, bugünkü maç öncesi değişen bu karar baş ağrıtacağa benziyor.

Haberin Devamı

Balıkesir'den Beşiktaş-Bursaspor maçı için İstanbul'a gelen Beşiktaş taraftarları, Gebze yolunda Bursaspor taraftarlarının saldırısına uğradı. Haber merkezimize gelen telefonlara göre; çok sayıda Bursaspor taraftarı Beşiktaşlı taraftarların bulunduğu araçların önünü keserek tacizde bulundu. Arabalardan inenlerin birbirini itmeye ve yumruklaşmaya başladığı olay, araya giren sağduyulu taraftarlar tarafından büyümeden önlendi.

Polis kayıtlarına geçmeyen ve vukuat bulunmayan olaydan sonra Bursaporlu taraftarların İstanbul'a seyri polis kontrolünde yapılmaya başlandı.

Şekerpınar üzerinden İstanbul'a topluca gelen Bursasporlu taraftarlar, şu anda Çamlıca gişelerinde bekletiliyor. Taraftarlar Fiyapı İnönü Stadı'na polis kontrolünde ve topluca götürülecek...

Haberin Devamı

Uğur DEMİRKIRDI-Emre KOŞAK, İstanbul-DHA