Spor Maç bileti 800 TL!

Maç bileti 800 TL!

Paylaş
Maç bileti 800 TL!

Bursaspor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Galatasaray seyircisi için ayrılan tribün biletleri 800 TL'den satışa çıkıyor

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Biletler sadece Biletix internet sitesi üzerinden 15.04.2014 Salı günü saat 10.00 itibariyle satışa çıkacaktır.

Biletix web bilet satış kanallarından bilet alan taraftarlarımız biletleri Çetin Family Emek- Çetin Family Nilüfer- Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otopark Biletix gişesinden alım yapılmış olan kredi kartını ve kimliklerini ibraz etmek suretiyle teslim alabileceklerdir. Misafir takım biletleri sadece Biletix web bilet satış kanallarında 15.04.2014 Salı günü saat:10:00 itibariyle satışa sunulacaktır. Bilet alan misafir takım taraftarları İstanbul Biletix bilet gişelerinden bilet alımı yapılmış olan kredi kartını ve kimliklerini ibraz etmek suretiyle teslim alabileceklerdir.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı, TFF statüleri, TFF Talimatları ve 6222 ile 6259 sayılı kanunlar gereği yaş sınırlaması olmaksızın tüm müsabakalarımızda olduğu gibi bileti veya kombinesi olmayan taraftarlarımız ve çocuklarda müsabakaya alınmayacaklardır."

KARŞILAŞMANIN BİLET FİYATLARI ŞÖYLE:


"BURSAGAZ VIP B Tribünü 1.Sıra: 300, 00 TL, BURSAGAZ VIP Tribünü 2....6.Sıra: 200,00 TL, KAPALI C Tribünü:100,00 TL, MARATON Tribünü: 50,00 TL, AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL, MİSAFİR Tribünü: 800,00 TL"

BURSASPOR BAŞKANINDAN BİLET FİYATI AÇIKLAMASI


Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Galatasaray'la yarın akşam saat 20.00'de sahalarında oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 800 TL'lik bilet fiyatları konusuna açıklık getirdi.

Başkan Erkan Körüstan, DHA'na (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bazı tribün biletlerini 800 TL olarak belirledik. Sadece misafir tribün değil, bizim taraftarımızın izleyeceği açık kale tribünü de 800 TL'den satışa çıkardık. Bu fiyatı belirlemek kulüplerin elinde. Uzun zamandır para kazanamadık. Kaç maçtır hasılattan yoksunuz. Bir sürü de ceza verdik. O parayı çıkaralım. Sonuçta yarı final oynuyoruz."

BURSASPOR TARAFTARINDAN 800 TL'LİK BİLET AÇIKLAMASI

ZİRAAT Türkiye Kupası yarı final rövanşında Bursaspor- Galatasaray maçında konuk takım taraftarlarına ayrılan tribünle açık kale arkası tribün bilet fiyatlarının 800 TL'ye çıkartılması, Bursasporlu taraftarların tepkisini çekti.

Yeşil beyazlı taraftarlar, yaptıkları yazılı açıklamada şu görüşleri öne sürdüler:

"İki tribün biletlerinin 800 TL gibi sağlıklı bir düşüncenin ürünü olmayan bu fiyat politikasının ne gibi hesaplarla ortaya çıktığı bizi ilgilendirmiyor. Ülkemizde E-Bilet sistemine geçilerek öldürülmek istenen taraftar ruhuna kulüplerin bu şekilde katkı koyması, bizleri çok üzüyor. Başta Bursaspor Kulübü olmak üzere bilet fiyatlarında fahiş fiyat politikası izleyen tüm kulüpler taraftarın düşmanıdır. Çarşamba akşamı deplasman tribününde yüksek bilet fiyatlarından dolayı yer alamayacak olan Galatasaray tribünün üzüntüsü her tribünün ortak üzüntüsüdür."

Emre KOŞAK/BURSA,(DHA)

Haberin Devamı