Spor Maç özeti: Beşiktaş Göztepe maç özeti izle: Kartallar Göztepe'ye fark attı

Maç özeti: Beşiktaş Göztepe maç özeti izle: Kartallar Göztepe'ye fark attı

Paylaş
Maç özeti: Beşiktaş Göztepe maç özeti izle: Kartallar Göztepe'ye fark attı

Beşiktaş Göztepe maçı heyecanlı bir kaşılaşmaya sahne oldu. Siayh-beyazlı ekip kendi evinde Göztepe'yi rahat geçip 3 puanın sahibi oldu. Beşiktaş - Göztepe maçının maç özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş kendi evinde Göztepe'yi konuk etti. Karşılaşma öncesi taraftarlar zor bir karşılaşma olacağını düşünürken Beşiktaş mücadeleye çok iyi başladı ve öyle de sürdürdü. Deyim yerindeyse siyah-beyazlı ekip Göztepe'nin işini bitirdi. Talisca yine maçın yıldızlarından biriydi. Mücadele 5-1 Kartalların üstünlüğüyle tamamlandı.

Beşiktaş Göztepe maçının maç özetini izlemej için aşağıdaki linke tıklayınız.

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇ ÖZETİ


87.DK: GOL! Beşiktaş Babel'le farkı 5'e çıkarıyor

86.DK: GOL! Beşiktaş Cyle Larin'le golü buluyor.

77.DK: Göztepe 10 kişi! Rotman yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırımızı kart gördü.

70.DK: GOL! Sol kanattan presle topu kapıp ceza alanına sokulan Poko'nun bıraktığı topa penaltı noktası üzerinden Halil Akbunar dokundu ve farkı ikiye indirdi.

64.DK: GOL! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Necip'in ön direkte aşırdığı topa kale alanı içinde Tosic kafayla dokundu ve farkı üçe çıkaran golü kaydetti.

62.DK: Beşiktaş savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Rotman'ın sert şutunda top Fabri'nin kollarında kaldı.

56.DK: Göztepe'de Tanju Kayhan, Adriano'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

51.DK: Selçuk Şahin oyundan alınmasına tepki gösterdi. Tecrübeli oyuncu yedek kulübesinde yardımcı antrenörlerle tartıştı.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi. Beşiktaş 2 - 0 Göztepe

39.DK: Beşiktaş'ın sol taç çizgisi önünden kazandığı serbest vuruşta Caner pasını Babel'e çıkardı. Kaleyi karşısına alan Babel'in uzak mesafeden müthiş şutunda Beto aynı güzellikte bir kurtarışa imza attı.

26.DK: GOL! Beşiktaş Medel'in golüyle skoru 2 - 0'a getirdi. Savunma arkasına gönderilen topla sol kanattan iyi hareketlenen Babel, pasını dışarıya doğru çıkardı. Ceza yayı üzerinden müthiş bir şut çıkaran Medel, topu ağlara yolladı.

19.DK: GOL! Beşiktaş Talisca'nın kafa vuruşuyla öne geçiyor. 1 - 0. Beşiktaş'ın sol kanattan paslaşarak kullandığı köşe vuruşu sonrası Caner ortasını yaptı, kale alanı içerisinde iyi hareketlenen Talisca kafayla topu ağlara yolladı

15.DK: Halil Akbunar sol kanattan iyi hareketlendi ve ortasını yaptı. Kale önünde hamlesini yapan Demba Ba bu topa dokunamadı.

12.DK: Castro'nun savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Halil Akbunar için ofsayt bayrağı kalktı.

9.DK: Lens'in pasıyla topu alan Medel uzaklardan şansını denedi, onun şutunda top yandan dışarı çıktı.

5.DK: Göztepe maçın başından bu yana ilk kez topa bu kadar sahip oluyor. Konuk ekip bir süredir savunmada hazırlık pasları yapıyor.

3.DK: Talisca'nın orta alandan taşıdığı topla etkili gelen Beşiktaş'ta Lens araya atılan topa hareketlenmek isterken ceza alanında yerde kaldı. Beşiktaş cephesinin penaltı beklentileri karşılık bulmadı.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

Beşiktaş'ın ilk 11'i:

Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Medel, Necip, Lens, Talisca, Babel, Negredo

Göztepe'nin 11'i:

Beto, Sabri, Reis, Leo, Tanju, Selçuk, Rotman, Andre Castro, Poko, Halil, Demba Ba
ORMAN'IN BA AÇIKLAMASI GÜNDEM ILMUŞTU

Beşiktaş - Göztepe maçı öncesi Fikret Orman'ın "Demba Ba'nın gelecek sezon bizde oynamasını istiyorum" sözleri olay oldu. Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan bu açıklamaya Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de tepki gösterdi.

DEMBA BA İLK KEZ BEŞİKTAŞ'A KARŞI

Sarı-kırmızılı ekibe ara transfer döneminde dahil olan Demba Ba, eski takımı Beşiktaş’a karşı ilk defa forma giyecek.

Göztepe’de cezalılar Yoan Gouffran ve Milos Kosanovic’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Kadu, Kerem Atakan Kesgin, Ömer Şişmanoğlu ve Hakan Çinemre forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Adama Traore’nin oynayıp oynamayacağı daha sonra belli olacak.
48. RANDEVU
Beşiktaş ile Göztepe, yarın yapacakları maçla Süper Lig’de 48. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 47 maçtan 23’ünü Beşiktaş, 8’ini Göztepe kazandı, 16 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gol sayılarında da Beşiktaş’ın, Göztepe’ye 74-43 üstünlüğü bulunuyor. Sezonun ilk yarısında İzmir’de yapılan müsabakayı Beşiktaş 3-1 kazandı.

Haberin Devamı