Spor MACFit’ten aralık ayına özel kampanyalar

MACFit’ten aralık ayına özel kampanyalar

Paylaş
MACFit’ten aralık ayına özel kampanyalar

Sporseverler ve sağlıklı yaşama önem verenler MACFit ‘te buluşuyor. Fit yaşamı seçenlerin adresi MACFit, Aralık ayına özel avantajlı kampanyaları ile benzersiz bir spor deneyimi sunuyor

Mars Sportif A.Ş'nin spor yapma imkânını en uygun ve ulaşılabilir fiyatlarla sunan markası MACFit, spor tutkunlarına Aralık ayı boyunca birbirinden özel fırsatlar ile merhaba diyor.

Spor yapmayı yaşam biçimi haline getirenlerin ihtiyaçlarına göre planlanmış grup dersleri sayesinde sporu keyifli bir hale getiren MACFit, ay boyunca 3 farklı kampanya ile spor şenliği sunuyor.


'SÖZÜNÜZE 1 AY ÜYELİK HEDİYE'


Sporun yüksek kalite standartlarında yapılmasına imkân sağlayan MACFit, 6+1 kampanyası ile Aralık ayı sonuna kadar 6 aylık üyelik yaptıran herkese 1 aylık üyelik hediye ediyor.

'ÖĞRENCİ KAMPANYASI'


Keyifli atmosferi ve sadeleşmiş hizmetleriyle sporu pratikleştiren MACFit, 3 aylık üyelik hediyesi ile öğrencileri sevindiriyor. Öğrenci kimliği ile üyelik yaptıranlar, 12 ay üyelik ücreti yerine 9 ay için üyelik ücreti ödüyor.

'FOREVER FİT'


Her daim bilinçli ve nitelikli spor yapmak isteyen spor tutkunlarının değişmez adresi MACFit, 50 yaş ve üstü üyelerine tüm üyelik kategorilerinde %20 indirim sunuyor.

MACFit, spor yapmayı yaşam biçimi haline getirenlerin ihtiyaçlarına göre planlanmış grup dersleri sayesinde sporu keyifli bir hale getirecek. Sporseverler, MACFit’in rahat ve eğlenceli atmosferinde spor yapmanın yanı sıra, hijyenik ortamdan online üyelik işlemlerine, spor alanlarından soyunma odalarına kadar her aşamada modern imkanlar ve kolaylıklardan faydalanıyor.

Fonksiyonel alanı, çok amaçlı grup egzersiz stüdyosu, cycling stüdyosu ve pilates stüdyosu ile hizmete girecek MACFit; isteğe bağlı Personal Trainer hizmeti, Crunch&Burn, Cardio Kickbox ve Türkiye’de ilk defa ve sadece MACFit’lerde bulunan GFX gibi ücretsiz grup derslerine yer verecek.

Haberin Devamı