Spor 'Maçı koparamayınca sonuç farklı oldu'

'Maçı koparamayınca sonuç farklı oldu'

Paylaş
'Maçı koparamayınca sonuç farklı oldu'

Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı, Beşiktaş'a yenildikleri maçı değerlendirdi.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında girdikleri net gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Avcı, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, öncelikle iyi futbol oynayan iki takımın karşı karşıya geldiğini belirterek, "Beşiktaş’ın oyuncu eksiği de olsa sahada bir düzeni var. Maçta bir takım senaryolar değişti. Takım savunmasını iyi yaptık. 30. dakikadan sonra da oyunun içine girdik. 1-0 öne geçtikten sonra devre arasında 10-15 dakikalık bölümde oyunu çözebileceğimizi söylemiştim. Nitekim 2 net pozisyon yakaladık ama gole çeviremedik" diye konuştu.

Öne geçtikten sonra ikinci golü bulmaları gerektiğinin altını çizen Avcı, "Net yakaladığınız pozisyonları değerlendireceksin. 1-0’dan sonra iki net pozisyon yakaladık, olmadı. Böyle maçlarda ikiyi bulacaksın, maçı koparacaksın yoksa kaliteli ayaklar var, sonucu değiştiriyorlar" dedi.

Demba Ba’nın ilk golde tecrübesini konuşturduğunu kaydeden Avcı, ikinci golü ise hızlı bir ataktan sonra kalelerinde gördüklerini anlattı. Beşiktaş’ı tebrik eden Avcı, "Beşiktaş’a hem ligde hem de Avrupa’da başarılar diliyorum. Beşiktaş, iki yıldır doğru yatırımlar yapıyor ve karşılığını da alacaklardır" ifadelerini kullandı.

Avcı, Beşiktaş’ın bazı iç saha maçları için Başakşehir Fatih Terim Stadı’nı istediğinin hatırlatılması üzerine, "Beşiktaş’ta çok yakın dostlarım var. Onların talep ettiği maçlar vardı, yardımcı olacağımızı söyledik. Geldiler, baktılar ama son gelişmeler ne oldu bilmiyorum. Yardımcı olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı