Türkiye (Son Dakika) Mafya, aidatlara göz dikmişti, site sakinlerini dövdüler!

Mafya, aidatlara göz dikmişti, site sakinlerini dövdüler!

Paylaş
Mafya, aidatlara göz dikmişti, site sakinlerini dövdüler!

İstanbul'da yüksek site aidatları mafyanın da ilgisini çekiyor. Site yönetimlerine bir şekilde dahil olan bu mafyavari örgütler hem haksız kazanç elde ediyor hem de site sakinlerini rahatsız ediyor. Yaşanan yeni olayda, ücret ödemelerine rağmen elektirik ve suları kesilen site sakinleri hesap sormak için gittikleri yöneticilerden şiddet gördü. İşte CNN Türk'ün haberi...

İstanbul’daki bazı site yönetimlerinde skandalları haberlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Site sakinlerinin ücretlerini ödedikleri halde yapılan usulsüzler sebebiyle hem elektrikleri hem suları kesildi. Bunun sebebini sormak için gittiklerinde ise site yöneticilerinden şiddet gördüler. İşte Cnn Türk’ten Tugay Saday’ın ‘sitelerde neler oluyor?’ dedirten o haberi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde aidatları toplayıp faturaları ödemeyen, oturdukları koltukları yıllarca bırakmayan ‘mafya’ site yönetimleri gündemi meşgul etmişti.

Yüksek aidatlar ve usulsüzlüklerle gündeme gelen bazı site yönetimleri bu kez de şiddet iddialarıyla gündemde.

Site sakinlerinin ücretlerini ödedikleri halde yapılan usulsüzler sebebiyle hem elektrikleri hem suları kesildi. Bunun sebebini sormak için gittiklerinde ise site yöneticilerinden şiddet gördüler.

SİTE SAKİNLERİNDEN AKILALMAZ İDDALAR

FATMA YAĞMUR KÖÇMEN: Hiçbir şekilde can güvenliğimiz yoktu. Bir çete mafya buraya çökmüş durumdaydı. 50-60 kişi dolaştırıyorlardı. silahlı kişiler, usulsüz hiç imza atılmadan toplantı hiç toplantı yapılmadan ek bütçe çıkardılar. Daireleri borçlandırdılar. Daireleri icradan satışlara çıkardılar. Kendi namlarına satın aldılar daireleri. Özellikle tercih yabancı uyrukluları, iletişimleri olmayanları tercih ettiler.

Haberin Devamı

Yaklaşık 100 kişi çalıştırmışlar. Hiç bilgimiz yok. Köydeki akrabalarını kendi çocuklarını SGK'lı göstermişler. SGK'ya milyon borçlandık. Elektrik kurumuna milyon borçlar. İSKİ’ye milyon borçlar. Vergiye borç. Her yere borç çıktı.

İTİRAZ EDENLER İSE SİTE YÖNETİMİNİN ŞİDDETİNE UĞRADI

Şiddete maruz kaldık. Evlerimize giremedik. Polis koruması talep ettik. o şekilde evlerimize girip çıkmaya başladık. Sırf yönetime dava açtığım için elektriksiz susuz bir ay geçirdim. Evimi terk etmek zorunda kaldım. Bir yakınımın yanına gittim. davamı çekmediğim sürece açmayacaklarını söylediler. Her geçen gün ayrı bir yerden dert çıkarttılar. Asansör yapıcaz dediler yapmadılar. Millet çatıdan çatıya atlamaya başladı. 70 - 80 yaşındaki hasta insanlar mağdur kaldı.